Vélemények kiadványainkról

Tanárok és diákok véleményei kiadványainkról

„35 éve tanítok, de ilyen mindenre kiterjedő, lényegre törő, logikus könyvvel még nem találkoztam. A biológia egy határtalan tudomány, de ezt a könyvet használva végre az az érzése van az embernek, hogy kb. ennyi az a tudás, amivel bátran neki lehet menni az egyetemnek. 
Még egy megjegyzés: amikor emelt szintű szóbeli érettségin valamiért kijövök a teremből, ahol ugye nem az én iskolám diákjait vizsgáztatom, mindig megkukkolom, milyen könyvet bújnak a folyosón a sorukra váró idegen diákok. Az utóbbi években sorozatosan az Etele-féle (mi csak így hívjuk) összefoglalót szorongatják, ami telis-tele van szövegkiemelőzve, merthogy minden fontos, ami benne van… Köszönjük!”

S. Klára


„Nagyon köszönöm, igazán hasznos a könyv, meghozta a kedvemet a biológia tanuláshoz. A Mozaikos tankönyveket már kicsit untam, és jót tett egy kis újdonság! :)”

H. Viktória


„Csak pozitív visszajelzést tudok adni, nekem nagyon tetszik, hiszen precíz, könnyen áttekinthető, és különösen tetszenek a további magyarázatok, kiegészítések. Őszintén örülök, hogy rátaláltam a csoportra és a könyvre.”

D. Károly


„Nagyon sok hasznát veszem a könyvnek. Tetszik, hogy az érettségi követelmény minden apró pontjára kitér, így nem kell sokáig keresgélnem a tananyag olyan részeit, amelyekről az eddig használt tankönyveimben nem írnak. :)”

Sz. Szandra


„Szerintem szuper jó a könyv,  a szövegezése könnyen tanulható, a képek jól értelmezhetők. Látszik rajta a rengeteg belefektetett energia. Köszönöm szépen, hogy ezzel több száz óra munkáját megspórolhattam.”

Cs. Lívia


„Hasznos egy könyv és főként az tetszik, hogy nem túl hosszan, de annál érthetőbben és lényegre törően van leírva minden információ.”

B. Barbara


„Számtalan összefüggést a te leírásod alapján értettem meg, illetve sok olyan fontos információhoz jutottam, amit a tankönyvek nem tartalmaztak. Csupán azt sajnálom, hogy nem előbb jelent meg. Azt hiszem, sikeresebb lett volna a felkészülésem, ha ezt veszem alapnak és a tankönyveket csak kiegészítésként használom. Sokkal jobban van rendszerezve az ismeretanyag, és olyan stílusban alkottad meg a könyvet, ami a diákok nyelvén szól, ezáltal könnyebben elsajátítható a tudás.”

R. Ramóna


„Sokat segítenek a részletes, színes ábrák, a precíz, érthető megfogalmazás és az átláthatósága. Már most nagyon sokat segít és határozottan vannak benne olyan leírások is, amik fontosak, de a mozaikos tankönyvekben és a Panemben sem találtam meg.”

Sz. Judit


„A könyv már kedden reggel megérkezett és egyszerűen hihetetlen. 🙂 Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki ilyen véleménnyel van a könyvről, mégis azért szeretném elmondani, hogy miért tetszik.
Nagyon igényes és precíz az egész összefoglaló, jól rendszerezett és az, hogy színes, csak külön élvezetessé teszi a tanulást. …. Eddig rengeteg könyvet használva tanultam a biológiát és az, hogy most van egy alap, aminek a segítségével átlátom az egészet, nagy könnyebbség.
Még annyit szeretnék mondani: a biológia csoport egész évben nagy segítség volt az érettségire való felkészülésem alatt, ezért hálás vagyok, hogy a csoport tagja lehetek. :)”

M. Emese


„Nem tudom mi lenne velem a könyved nélkül és nem vagyok ezzel egyedül. 🙂 Ma is szóbeli előtt az egész csoportunk azt olvasgatta (mindenki a sajátját). Vonaton is láttam emberek kezében és nálunk a suliban azt mondták, jövőre a végzősök tankönyv helyett azt fogják megrendelni.”

K. Dorka


„Írásbeli előtt nem sokkal tudtam meg, hogy elvileg követelményrendszer szerint kellene tanulni… pfff. Szóval az írásbeli nem ment jól. De! Szóbelire már a Te FANTASZTIKUS!! könyveddel készültem fel és 42 pontot értem el. Szerintem ez az eredmény magáért beszél. :)))))))
Tehát nagyon büszke lehetsz magadra, mert a műved az egyszerűen KINCS.”

A. Szidónia


„Ami nekem a legjobban tetszett benne, hogy pontosan követte a követelményrendszer pontjait és így felhívta a figyelmet a követelményrendszer szerint fontos apróbb részletekre, összefüggésekre. Ezzel szemben sajnos az iskolában leadott tananyag nem a követelményrendszer szerint került megtanításra. Örülök, hogy annak idején megtaláltam a csoportotokat és köszi, hogy a leendő hallgatóknak ilyen lehetőséget biztosítottatok.”

G. Karolina