Kiadványaink

NAGY ETELE – BIOLÓGIA ÉRETTSÉGI ÖSSZEFOGLALÓ

Kidolgozott érettségivizsga-követelmény

kiadvanyok másolata

Az Oktatási Hivatal által kiadott biológia érettségi követelményrendszer alapján kidolgozott, biológia tanárok és biológusok által lektorált kiadvány, amely nagy segítség a biztos lábakon álló biológia tudáshoz és a sikeres biológia érettségi vizsga letételéhez. A könyv a megkövetelt tananyag összefoglalásának és elmélyítésének, az összefüggések meglátásának eszköze.
A sikeres felvételi e művel és szorgalommal párosulva szinte garantált.

2017-es követelmények alapján készült, 200 oldalas kiadványunk

A 2024-es követelmények alapján készült,
230 oldalas kiadványunk

TAMÁS EDINA – BIOLÓGIA ÉRETTSÉGI FELADATGYŰJTEMÉNY

Tematikus feladatsorok haladóknak (Emelt szint)

A feladatgyűjtemény témakörönként begyakoroltatja emelt szinten az írásbeli vizsgára szükséges tudnivalókat. Alapprobléma, hogy az érettségi feladatok komplexek (egyszerre minden témakörből kérdeznek), ezért egy adott témakör elsajátítása után nehéz az interneten található feladatsorokból hatékonyan felkészülni.

Másik probléma, hogy a forgalomban lévő feladatgyűjtemények és munkafüzetek nem kizárólag az érettségin számonkérendő tudásanyagot kérik vissza, hanem a kiadó elgondolásaihoz passzoló oktatókönyvek tartalmát, ami gyakran nem fedi le az érettségin szükséges tudást.

Ezzel a feladatgyűjteménnyel érettségi- és témakör specifikus, tematikus feladatsorok állnak a tanuló rendelkezésére, amivel hatékonyan és gyorsan elmélyítheti és ellenőrizheti tudását.

A kiadványban a fejezetek végén a megoldások is megtalálhatók.

 

2017-es követelmények alapján készült kiadványunk

2024-es követelmények alapján készült kiadványunk