Kiadványaink

 

 

BIOLÓGIA ÉRETTSÉGI ÖSSZEFOGLALÓ

Kidolgozott érettségi követelményrendszer

Az Oktatási Hivatal által kiadott Biológia részletes érettségi követelményrendszer alapján kidolgozott, biológia tanárok és biológusok által lektorált kiadvány.

Ez a kiadvány elengedhetetlen a biztos lábakon álló biológia tudáshoz és a sikeres biológia érettségi vizsga letételhez, mert minden olyan ismeretet tartalmaz 200 oldalba tömörítve, amit szükséges és kell is tudni a vizsgán.

A könyv a megkövetelt tananyag összefoglalásának és elmélyítésének, az összefüggések meglátásának eszköze. A sikeres felvételi e könyvvel és szorgalommal párosulva garantált.

Szerkesztette: Nagy Etele

Kiadás éve: 2017

Ára: 2790 Ft/db

Kedvezményes ár: feladatgyűjteménnyel párban rendelés esetén 4990 Ft

BIOLÓGIA ÉRETTSÉGI FELADATGYŰJTEMÉNY

Tematikus feladatsorok haladóknak (Emelt szint)

A feladatgyűjtemény témakörönként begyakoroltatja emelt szinten az írásbeli vizsgára szükséges tudnivalókat. Alapprobléma, hogy az érettségi feladatok komplexek (egyszerre minden témakörből kérdeznek), ezért egy adott témakör elsajátítása után nehéz az interneten található feladatsorokból hatékonyan felkészülni.

Másik probléma, hogy a forgalomban lévő feladatgyűjtemények és munkafüzetek nem kizárólag az érettségin számonkérendő tudásanyagot kérik vissza, hanem a kiadó elgondolásaihoz passzoló oktatókönyvek tartalmát, ami gyakran nem fedi le az érettségin szükséges tudást.

Ezzel a feladatgyűjteménnyel érettségi- és témakör specifikus, tematikus feladatsorok állnak a tanuló rendelkezésére, amivel hatékonyan és gyorsan elmélyítheti és ellenőrizheti tudását.

A kiadványban a fejezetek végén a megoldások is megtalálhatók.

Szerkesztette: Tamás Edina

Kiadás éve: 2017

Ára: 2450 Ft/db

Kedvezményes ár: összefoglalóval párban rendelés esetén 4990 Ft