Vélemények kiadványainkról

Tanárok és diákok véleményei kiadványainkról

Lent, a lap alján te is hagyhatsz kommentet, véleményt, amit szívesen veszünk.😊

„35 éve tanítok, de ilyen mindenre kiterjedő, lényegre törő, logikus könyvvel még nem találkoztam. A biológia egy határtalan tudomány, de ezt a könyvet használva végre az az érzése van az embernek, hogy kb. ennyi az a tudás, amivel bátran neki lehet menni az egyetemnek. Még egy megjegyzés: amikor emelt szintű szóbeli érettségin valamiért kijövök a teremből, ahol ugye nem az én iskolám diákjait vizsgáztatom, mindig megkukkolom, milyen könyvet bújnak a folyosón a sorukra váró idegen diákok. Az utóbbi években sorozatosan az Etele-féle (mi csak így hívjuk) összefoglalót szorongatják, ami telis-tele van szövegkiemelőzve, merthogy minden fontos, ami benne van…”
Klára (biológia tanár)

 

„…látszik rajtuk a rengeteg belefektetett energia. Köszönöm szépen, hogy ezzel több száz óra munkáját megspórolhattam.”
Lívia (magántanár) 

 

„A könyv már kedden reggel megérkezett és egyszerűen hihetetlen. 🙂 Nagyon igényes és precíz az egész összefoglaló, jól rendszerezett és az, hogy színes, csak külön élvezetessé teszi a tanulást. Eddig rengeteg könyvet használva tanultam a biológiát és az, hogy most van egy alap, aminek a segítségével átlátom az egészet, nagy könnyebbség.
Még annyit szeretnék mondani: a biológia csoport egész évben nagy segítség volt az érettségire való felkészülésem alatt, ezért hálás vagyok, hogy a csoport tagja lehetek. :)”
Emese (érettségiző)

 

„Nem tudom mi lenne velem a Nagy Etele könyv nélkül és nem vagyok ezzel egyedül. 🙂 Ma is szóbeli előtt az egész csoportunk azt olvasgatta. Vonaton is láttam emberek kezében és nálunk a suliban azt mondták, jövőre a végzősök tankönyv helyett azt fogják megrendelni.”
Dorka (érettségiző)

„Számtalan összefüggést a te leírásod alapján értettem meg, illetve sok olyan fontos információhoz jutottam, amit a tankönyvek nem tartalmaztak. Csupán azt sajnálom, hogy nem előbb jelent meg. Azt hiszem, sikeresebb lett volna a felkészülésem, ha ezt veszem alapnak és a tankönyveket csak kiegészítésként használom. Sokkal jobban van rendszerezve az ismeretanyag, és olyan stílusban alkottad meg a könyvet, ami a diákok nyelvén szól, ezáltal könnyebben elsajátítható a tudás.”
Ramóna (érettségiző)

 

„Nagyon sok hasznát veszem a könyvnek. Tetszik, hogy az érettségi követelmény minden apró pontjára kitér, így nem kell sokáig keresgélnem a tananyag olyan részeit, amelyekről az eddig használt tankönyveimben nem írnak. :)”
Szandra (érettségiző)

 

„Írásbeli előtt nem sokkal tudtam meg, hogy elvileg követelményrendszer szerint kellene tanulni… pfff. Szóval az írásbeli nem ment jól. De! Szóbelire már a Te FANTASZTIKUS!! könyveddel készültem fel és 42 pontot értem el. Szerintem ez az eredmény magáért beszél. :))))”
Szidónia (érettségiző)

 

„Ami nekem a legjobban tetszett benne, hogy pontosan követte a követelményrendszer pontjait és így felhívta a figyelmet a követelményrendszer szerint fontos apróbb részletekre, összefüggésekre. Ezzel szemben sajnos az iskolában leadott tananyag nem a követelményrendszer szerint került megtanításra. Örülök, hogy annak idején megtaláltam a csoportotokat és köszi, hogy a leendő hallgatóknak ilyen lehetőséget biztosítottatok.”
Karolina (érettségiző)

 

 

1 thought on “Vélemények kiadványainkról

  1. Nekem is nagyon tetszenek a kiadványok. Most hozta őket a futár. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük